Hvidvin lavet på 80% Marsanne og 20% Roussanne dyrket økologisk. Druerne afstilkes og presses langsomt med en pneumatisk presse. Vinificeret uden tilsætning af gær på betonæg og modnet på betonæg og ældre egetræsfade.
Klassisk, hvid Nord-Rhône med fed frugt domineret af fersken, tropisk frugt og mandel. Fyldig men med opfriskende syre fra de 20% Roussanne.
Dejlig vin til lette retter med fisk, skaldyr eller kylling samt til grøntsagsretter.
Specifikationer
Producent
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
Vintype
Hvidvin
Druesort
Marsanne, Roussanne
Gemmepotentiale
3-6 år fra høståret
Lagring
Cement
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket af Syrah, men der dyrkes også Marsanne og Roussanne til hvid Crozes samt en smule Viognier og Merlot, der bruges til IGP-vin.
Det meste markarbejde laves i hånden, og ved høsten foretages de...
Domaine les Bruyeres - David Reynaud, Crozes-Hermitage
David Reynaud på Domaine les Bruyères er en biodynamisk topproducent i Crozes-Hermitage. Familien solgte tidligere frugten til cooperativet i Tain, men siden 2001 har David selv markedsført vinene.
Ejendommen består af 15,5 ha i Crozes-Hermitage og 4,5 ha i bakkerne uden for appellationen. Derudover driver de 8 ha, der ejes af en barndomsven. Det meste af vinmarksarealet er dækket ...