Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Ventoux Rouge 2021, Domaine de Fondreche

120,00 kr
150,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (20%) vejl. pris 150
Anmeldelser

Ventoux Rouge er lavet på 50% Grenache, 30% Syrah og 20% Mourvèdre fra relativt højt beliggende marker med kalkholdig jordbund. Druerne høstes i hånden, vinificeres uden svovl og modner på en blanding af betonæg samt små og store fade i et år. Flasket på en frugtdag ifølge Maria Thuns månekalender.

Lækker og indbydende kølig frugt i duften med noter af blåbær, jordbær, hindbær og brombær samt mineralitet og garrigue. Mediumfyldig og med fine tanniner. Læskende, velbalanceret og med lang eftersmag.

Bredt anvendelig vin til lidt kraftigere kødretter - til grill om sommeren til simremad om vinteren.

 

Specifikationer
Producent Domaine de Fondrèche, Ventoux
Vintype Rødvin
Druesort Grenache, Mourvèdre, Syrah
Anmeldelser badgets Vinbladet - 92 P.
Appellation/underområde Ventoux
Lagring Cement
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede for Brunel.

I dag er Domaine de Fondrèche en førende producent - ikke bare i Ventoux, hvor det hører blandt de to bedste, men i hele Rhône. Ventoux, som indtil 2008 hed Côtes du Ventoux, ligg...

Producenten

Domaine de Fondrèche, Ventoux

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede...

Læs mere