Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vosne-Romanée Quatrain, Gerard Mugneret

Anmeldelser

Lavet på ren Pinot Noir fra fire forskellige parceller (deraf navnet) - to i nord (Chalandins og Ormes), der giver dybde og struktur og to i syd (Réas og Jacquines), der giver parfume og finesse. Dyrket biodynamisk.

Efter i 10 år at have vinificeret alle sine forskellige plots som en Vosne-Romanée Villages, fandt Pascal ud af at disse fire plots komplimenterede hinanden på fremragende vis. Vinificeret med 50 % afstilkning, vinificeret naturligt og uden svovl og derefter modnet op til 1 1/2 år på fade - ca. 30 % nye.

Meget intense aromaer af syrlige kirsebær, hindbær, mynte og jord. Imponerende balance mellem friskhed og intens modenhed. Silkeblød og lækker, let, men tørt tanninbid og lang, lang eftersmag.

Klarer de fleste kødretter - bare man gør sig umage. 

Specifikationer
Producent Gerard Mugneret, Vosne-Romanée
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Appellation/underområde Vosne-Romanée
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2022
Gemmepotentiale til 2032
Alkohol 13%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky Wassermann lavede sin allerførste aftale med netop Gerard Mugneret.

I dag drives huset af Pascal Mugneret, der først fandt kærligheden til at lave vin som voksen efter at have arbejdet som ...

Producenten

Gerard Mugneret, Vosne-Romanée

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky...

Læs mere