Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vosne-Romanée 1. cru Suchot, Gerard Mugneret

Anmeldelser

Lavet på ren Pinot Noir fra parcel på 0,38 ha plantet i 1966. Dyrket biodynamisk og vinificeret naturligt med 60 % hele klaser og uden svovl og derefter modnet op til 1 1/2 år på fade - ca. 50 % nye.

Stor vin. Meget intense aromaer af kirsebær, tranebær, hvid peber og skovbund. Super elegant og diskret men samtidig intens. 

Bør gemmes mindst 8 år fra høståret - dekanteres 4-5 timer og serveres ved ca 16 grader til elegante retter med fjerkræ eller vildt. 

Specifikationer
Producent Gerard Mugneret, Vosne-Romanée
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Appellation/underområde Vosne-Romanée
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky Wassermann lavede sin allerførste aftale med netop Gerard Mugneret.

I dag drives huset af Pascal Mugneret, der først fandt kærligheden til at lave vin som voksen efter at have arbejdet som ...

Producenten

Gerard Mugneret, Vosne-Romanée

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky...

Læs mere