Tawny 20 Years, Quinta do Infantado

Land:
Portugal
Servering:
15-17 °C
Område:
Douro
Alkohol:
19,5 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Dessert
495,-
På lager
 • Beskrivelse

  Tawny 20 Years, Quinta do Infantado

  Blandet af forskellige "pipas" - fade med en størrelse på 5-600 liter. En 20 års Tawny port vil typisk have en alder omkring 20 år i gennemsnit, men det vigtigste er, at den har karakter som en 20 års Tawny. Om vinen lever op til det afgøres ved en sensorisk test af et officielt panel.

  Alt druemateriale til Infantados vine kommer fra A-klassificerede marker og trædes med fødder i de traditionelle lave kar, lagares. Begge dele er noget, der normalt reserveres for Vintage Port. Hos Quinta do Infantado gæres vinene lidt længere inden forstærkning, hvilket giver et lavere sukkerindhold og en mere vinøs stil.

  Aromaer af karamel, nødder og tørret ctrusskal. Dyb og længevarende smag.

  Eksklusiv "hyggeport" til konfekt, nødder og tørrede frugter - og til godt selskab, ikke mindst.

 • Producenten
  200 år med Grand Cru portvine.

  Quinta do Infantado er grundlagt i 1816 af den portugisiske kronprins Pedro IV. De seneste ca 100 år har quintaen været ejet af familien Roseira, i dag drevet af Joao og hans svigerinde Catherine. Alle de godt 40 ha vinmarker har A-klassifikation; alle marker til portvin får points for en række forskellige faktorer - markens højde over havet, jordbund, beliggenhed, opbindingsmetode, hældning, soleksponering, beplantningstæthed, jordens beskaffenhed, vinstokkenes alder, læforhold, Læs mere

 • Kort