Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Saint Joseph Blanc, Bernard Gripa

240,00 kr
295,00 kr
Stykpris ved 2 stk.
Du sparer 110, - (18.64%) vejl. pris 295
Anmeldelser

Lavet på 80 % Marsanne og 20 % Roussanne fra stokke med en gennemsnitsalder på 25 år. Modnet på en blanding af tanke og store, brugte fade.

De hvide vine fra St. Joseph er lidt kraftigere end vinene fra St. Peray. Aroma af gul pære, friske figner, melon og kaprifolium. Meget fyldig smag med lavsyre, men en del mineralitet og elementer af citrusskal, der frisker op og bærer en lang eftersmag.

Kan klare fyldige retter med fisk, skaldyr, gris eller kylling.

Specifikationer
Producent Bernard Gripa, Saint Joseph
Vintype Hvidvin
Druesort Marsanne
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Gemmepotentiale fra 2019
Gemmepotentiale til 2024
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Gris, Ost

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,5 ha) en for de fleste ukendt hvidvinsappellation, hvor de laver to enkeltmarksvine.

Saint Joseph er måske den mindst kendte appellation i nordrhône. Der er små 1000 ha vinmark, men mange me...

Producenten

Bernard Gripa, Saint Joseph

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,...

Læs mere