

Pinot Noir Pour ma Gueule, Clos des Fous
Pour ma gueule betyder noget i retningen af til min mund og er betegnelsen for den vin, man gemmer til sig selv og sine venner - en enkel og letdrikkelig vin.
Lavet på Pinot Noir fra unge stokke i en mark plantet af Pedro Parra i 2011 med høj plantetæthed. Pedro Parra er sydamerikas førende jordbundsekspert og stor Bourgogne-entusiast, så der er ingen tvivl om, at han har valgt det perfekte match mellem druesort, jordbund og klima.
Ret tæt i stilen for en Pinot Noir - god modenhed i frugten balanceret af en fin friskhed.
God vin til fjerkræ og fuglevildt samt lamme og kalvekød.
Producent | Clos des Fous, Chile |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Pinot Noir |
Lagring | Cement |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Gemmepotentiale fra | 2019 |
Gemmepotentiale til | 2024 |
Alkohol | 14% |
Velegnet til | Fjerkræ, Flyvende vildt |
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med en Ph.D i terroir fra Institute Agronomique Nationale i Paris er han den eneste terroir-specialist, der arbejder uden for Frankrig, og han har haft en enorm indflydelse på kvalitetsudviklingen i Ch...
Clos des Fous, Chile
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. M...
