Pour ma gueule betyder noget i retningen af til min mund og er betegnelsen for den vin, man gemmer til sig selv og sine venner - en enkel og letdrikkelig vin.
Lavet på Pinot Noir fra unge stokke i en mark plantet af Pedro Parra i 2011 med høj plantetæthed. Pedro Parra er sydamerikas førende jordbundsekspert og stor Bourgogne-entusiast, så der er ingen tvivl om, at han har valgt det perfekte match mellem druesort, jordbund og klima.
Ret tæt i stilen for en Pinot Noir - god modenhed i frugten balanceret af en fin friskhed.
God vin til fjerkræ og fuglevildt samt lamme og kalvekød.
Specifikationer
Producent
Clos des Fous, Chile
Vintype
Rødvin
Druesort
Pinot Noir
Lagring
Cement
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
14%
Velegnet til
Fjerkræ, Flyvende vildt
Preorder
Nej
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med en Ph.D i terroir fra Institute Agronomique Nationale i Paris er han den eneste terroir-specialist, der arbejder uden for Frankrig, og han har haft en enorm indflydelse på kvalitetsudviklingen i Chil...
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med...