Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Petite Nature, Les Vins du Mouton Noir

Fra 135,00 kr
Anmeldelser

Lavet på Grenache fra højt beliggende marker i Ardèche. Vinificeret med en kort maceration og gæret naturligt. Lagret på en blanding af rustfri ståltanke og gamle fade. Flasket uden klaring, filtrering eller tilsætning af svovl.

Duft af røde bær, peber og krydderier. Rund, saftig og letdrikkelig - god frugtkoncentration og frisk syre - ganske let tannin.

Velegnet til retter med fjerkræ og til lettere retter med oskekød, kalvekød, lam eller gris.

Specifikationer
Producent Les Vins du Mouton Noir, Ardèche
Vintype Rødvin
Druesort Grenache, Merlot
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Lam

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker og restauranter - og så hos Bichel. Faktisk måtte vi sætte ham i kontakt med en af vores andre franske producenter for at han kunne få lavet papirarbejdet til at kunne eksportere.

Der dyrkes Ga...

Producenten

Les Vins du Mouton Noir, Ardèche

Arthur Vouriot købte sin første vinmark som 16-årig - en højt beliggende mark der kun kunne nås til fods. De gamle i området grinede af ham - det gør de ikke mere.

I dag er Arthur 29 og har slået sit navn fast som en af de bedste producenter i området. Arthur er vinbonde og ikke forretningsmand. Man kan ikke købe vin direkte hos ham og hans vine sælges kun til få lokale vinbutikker o...

Læs mere