Mostarda er en blanding af frugt eller grøntsager i en lage af sukkersirup og sennep - en gammel tradition brugt til at præservere sommerens høst.
Mostarda di Mele Campanina er lavet på lokale, gamle, syrerige æblesorter med fast bid.
Perfekt til modne oste og foie gras. Den passer også til charcuteri som lufttørrede eller røgede skinker og pølse.
Specifikationer
Producent
Degust, Brezzanone
Flaskestørrelse
Madvarer
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.