Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Vino Rosso, Luigi Giordano

Anmeldelser

Lavet på en blanding af 90 % Nebbiolo med 10 % af den grønne Arneis - co-fermenteret lige som man somme tider gør med Syrah og Viognier i Cote Rotie. Temperaturstyret gæring og maceration efterfulgt af 3-4 måneders modning på store, brugte fade.

Frugtig og indbydende duft med elementer af røde kirsebær, blomme og roser. Saftig, nærmest læskende med fine tanniner.

Til lettere kødretter.

Specifikationer
Producent Luigi Giordano, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Arneis, Nebbiolo
Anmeldelser badgets Test vinder
Appellation/underområde Barbaresco
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Lam, Oksekød

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering.

Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede ...

Producenten

Luigi Giordano, Barbaresco

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene o...

Læs mere