Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Langhe Rosso, Luigi Giordano

Fra 150,00 kr

Lavet på en blanding af 80 % Nebbiolo og 20 % Dolcetto - alt sammen høstet i Barbaresco-zonen. Temperaturstyret gæring og maceration efterfulgt af 3-4 måneders modning på store, brugte fade.

Frugtig og indbydende duft med elementer af røde kirsebær, blomme og roser. Saftig, nærmest læskende med fine tanniner.

Til lettere kødretter.

Specifikationer
Producent Luigi Giordano, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Nebbiolo
Appellation/underområde Barbaresco
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2028
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Lam, Oksekød

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene og op til 24 måneders lagring på store botti på 30-50 hl af slavonsk eg. I marken arbejdes der økologisk - dog uden certificering.

Stilen er helt fantastisk ren i frugten og flot balancerede ...

Producenten

Luigi Giordano, Barbaresco

Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. 

Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi.

Kælderarbejdet er traditionelt med op til 15 dages maceration for cru-vinene o...

Læs mere