Lavet overvejende på Cinsault blandet med Païs, Carignan og Syrah. Gæret på stål og cement og lagret delvist på store, brugte fade - ingen ny eg. Hver sort er vinificeret for sig og blandet til den endelige blanding.
"Pour ma gueule" betyder noget i retningen af "til min tørst" , så den er lavet til at være læskende. Duften er ren, rød frugt blandet med sorte kirsebær, sort peber og viol. De samme noter går igen i smagen med fin fylde i strukturen, blide tanniner og god mineralitet.
Til enkle kødretter - gerne grillet.
Specifikationer
Producent
Clos des Fous, Chile
Vintype
Rødvin
Druesort
Cinsault
Lagring
Stål
Servering fra
14°
Servering til
16°
Alkohol
14%
Velegnet til
Gris, Lam, Oksekød
Preorder
Nej
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med en Ph.D i terroir fra Institute Agronomique Nationale i Paris er han den eneste terroir-specialist, der arbejder uden for Frankrig, og han har haft en enorm indflydelse på kvalitetsudviklingen i Chil...
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med...
Pretty fruit here in a delicate and real way showing cherry, lemon rind and spice character. Medium body. Clean finish.
91 p. Wine Advocate (årgang 2017)
The highly drinkable 2017 Pour Ma Gueule mixes grapes from Maule and Itata, and in 2017, it's mostly Cinsault, with 9% País and 4% Syrah, which I think contributes to its drinkability. The nose is fantastic, expressiv...
The highly drinkable 2017 Pour Ma Gueule mixes grapes from Maule and Itata, and in 2017, it's mostly Cinsault, with 9% País and 4% Syrah, which I think contributes to its drinkability. The nose is fantastic, expressive and floral and the palate fresh and vibrant, with contained alcohol and a nice mouthfeel.
- Luis Gutierrez
91 p. James Suckling (årgang 2016)
Pretty fruit here in a delicate and real way showing cherry, lemon rind and spice character. Medium body. Clean finish.
93 p. Tim Atkin (årgang 2016)
It’s a deliciously drinkable cuvée of País, Cinsault and a little Carignan, sourced from 70-year-old bush vines on granite soils. Sweet, sappy and unoaked, with red cherry and raspberry fruit and a tangy, stony undertow.
It’s a deliciously drinkable cuvée of País, Cinsault and a little Carignan, sourced from 70-year-old bush vines on granite soils. Sweet, sappy and unoaked, with red cherry and raspberry fruit and a tangy, stony undertow.