

Cinsault Pour Ma Gueule, Clos des Fous
Lavet overvejende på Cinsault blandet med Païs, Carignan og Syrah. Gæret på stål og cement og lagret delvist på store, brugte fade - ingen ny eg. Hver sort er vinificeret for sig og blandet til den endelige blanding.
"Pour ma gueule" betyder noget i retningen af "til min tørst" , så den er lavet til at være læskende. Duften er ren, rød frugt blandet med sorte kirsebær, sort peber og viol. De samme noter går igen i smagen med fin fylde i strukturen, blide tanniner og god mineralitet.
Til enkle kødretter - gerne grillet.
Producent | Clos des Fous, Chile |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Cinsault |
Lagring | Stål |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Alkohol | 14% |
Velegnet til | Gris, Lam, Oksekød |
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. Med en Ph.D i terroir fra Institute Agronomique Nationale i Paris er han den eneste terroir-specialist, der arbejder uden for Frankrig, og han har haft en enorm indflydelse på kvalitetsudviklingen i Ch...
Clos des Fous, Chile
Clos des Fous er et resultat af fire venners vision om noget helt nyt fra Chile. Med Pedro Parra i spidsen - Chilensk vins pt. mest indflydelsesrige person - udforskes nye og mere ekstreme terroirs, der gør op med Chilensk vins image som forudsigeligt, upersonligt og kedeligt.
Den nye vinmarksguru i Chile Pedro Parra kaldes ofte "Dr. Terroir" - et navn, han dog selv frabeder sig. M...


The highly drinkable 2017 Pour Ma Gueule mixes grapes from Maule and Itata, and in 2017, it's mostly Cinsault, with 9% País and 4% Syrah, which I think contributes to its drinkability. The nose is fantastic, expressive and floral and the palate fresh and vibrant, with contained alcohol and a nice mouthfeel. - Luis Gutierrez



It’s a deliciously drinkable cuvée of País, Cinsault and a little Carignan, sourced from 70-year-old bush vines on granite soils. Sweet, sappy and unoaked, with red cherry and raspberry fruit and a tangy, stony undertow.

