Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Chateau Durfort-Vivens, Margaux

Fra 850,00 kr
Anmeldelser

"Denne 2. cru classé har været ejet af Lurtonfamilien siden 1961. I dag er 55 hektar, beplantet med 85 procent cabernet sauvignon, biodynamisk dyrket. Den klassiske margaux-næse næsten springer op af glasset og spreder sin elegante parfume i hele lokalet. Her er perfekt velafstemte cabernetnoter i form af blød solbærfrugt, capsicum (peberfrugt/chili), tobaksblade, blyant og lakrids. Munden er relativt blød og glat. Testens bedste vin på nuværende tidspunkt."

Søren Frank i Berlingske

Specifikationer
Producent G&C Lurton, Bordeaux
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Appellation/underområde Margaux
Lagring Små fade
Servering fra 16°
Servering til 18°
Gemmepotentiale fra 2029
Gemmepotentiale til 2049
Alkohol 13,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Claire Villars-Lurton og Gonzague Lurton er begge ud af gamle Bordeaux-familier og sammen ejer de en perlerække af nogle af de bedste slotte i Bordeaux - Durfort-Vivens, Ferriere og la Gurgue i Margaux og Haut-Bages Liberal i Pauillac. Siden 2007 har de arbejdet økologisk og siden biodynamisk og de er i dag ejere af det største biodynamisk certificerede vinmarksareal i Grand Cru Classé. Efter certificeringen arbejdes der videre med at få størst mulig biodiversitet i vinmarken.
Producenten

G&C Lurton, Bordeaux

Claire Villars-Lurton og Gonzague Lurton er begge ud af gamle Bordeaux-familier og sammen ejer de en perlerække af nogle af de bedste slotte i Bordeaux - Durfort-Vivens, Ferriere og la Gurgue i Margaux og Haut-Bages Liberal i Pauillac. Siden 2007 har de arbejdet økologisk og siden biodynamisk og de er i dag ejere af det største biodynamisk certificerede vinmarksareal i Grand Cru Classé. E...
Læs mere