Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Carmenère Royale, Koyle

135,00 kr
175,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 240, - (22.86%) vejl. pris 175
Anmeldelser

Lavet på 85% Carmenere, 6% Petite Verdot, 5% Malbec og 4% Syrah fra lavtydende marker i Los Lingues. Lagret 18 mdr på barriques af fransk eg. Royale er Koyles premium-serie, hvor der benyttes druer fra de bedste parceller.

Noter af brombær, hindbær og tomat med noter af vanilie og grafit. Fyldig og intens smag med faste, fløjlsagtige tanniner.

Royale er Koyles luksusserie. Velegnet til elegante retter med lammekød eller oksekød. Prøv den til boeuf bearnaise.
 

Specifikationer
Producent Vina Koyle, Alto Colchagua
Vintype Rødvin
Druesort Carmenère
Lagring Små fade
Servering fra 15°
Servering til 17°
Alkohol 14,5%
Velegnet til Lam

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.

Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.

Områ...

Producenten

Vina Koyle, Alto Colchagua

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

Læs mere