Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Bourgogne Rouge, Gerard Mugneret

Lille "stor" Bourgogne fra topproducent.

Lavet på ren Pinot Noir fra tre forskellige plots i omegnen af Vosne-Romanée (Aux Maladières, La Croix Blanche, Lutenière Près de la Route), der dyrkes biodynamisk og hvor stokkene har en alder på over 40 år. Vinificeret med 45 % stilke og uden svovl, koldmacereret inden den naturlige gæring og lagret et ca. år på overvejende brugte fade - dog ca 10 % nye.

Levende, frisk og livlig rød Bourgogne med imponerende frugt-intensitet for en almindelig Bourgogne. Bør drikkes 3-8 år gammel.

Perfekt til den stegte kylling eller andre velsmagende lettere retter.

Specifikationer
Producent Gerard Mugneret, Vosne-Romanée
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Appellation/underområde Vosne-Romanée
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Lam

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky Wassermann lavede sin allerførste aftale med netop Gerard Mugneret.

I dag drives huset af Pascal Mugneret, der først fandt kærligheden til at lave vin som voksen efter at have arbejdet som ...

Producenten

Gerard Mugneret, Vosne-Romanée

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky...

Læs mere