Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Bourgogne Passetoutgrains, Gerard Mugneret

Anmeldelser

Frisk og enkel Bourgogne i charmerende stil.

Lavet på frugt fra 3 parceller hvor Pinot Noir og Gamay vokser side om side - blandingen er derfor ca 50 % af hver. Macereret køligt 4-5 dage inden den naturlige gæring. 1 års lagring på brugte fade.

Frugtig og bærpræget, frisk rød Bourgogne. Enkel og frisk i udtrykket med saftighed og charme. En god introduktion til de røde Bourgogner fra Mugneret.

Fremragende madvin, der passer godt til lettere retter - perfekt frokostvin.

Specifikationer
Producent Gerard Mugneret, Vosne-Romanée
Vintype Rødvin
Druesort Gamay, Pinot Noir
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 12%
Velegnet til Fjerkræ, Gris

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky Wassermann lavede sin allerførste aftale med netop Gerard Mugneret.

I dag drives huset af Pascal Mugneret, der først fandt kærligheden til at lave vin som voksen efter at have arbejdet som ...

Producenten

Gerard Mugneret, Vosne-Romanée

Gerard Mugnerets bygninger ligger bogstavelig talt et stenkast fra Domaine de la Romanée Conti i Vosne Romanée. Domaine består af 8,5 ha vinmark, men for noget af det er der kontrakt på frugten, så de har hvad der svarer til ca 6 ha de selv kan lave vin af. Det meste af vinen sælges direkte til faste kunder og det meste af resten går til USA - den berømte amerikanske bourgogne-importør Becky...

Læs mere