Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Bierzo Encinas, Antoine Graillot & Raul Perez

Fra 240,00 kr
Anmeldelser

Lavet på Mencia fra tre plots i Valtiulle og Otero i Bierzo, bl.a. fra la Rapolao, der regnes for en af de bedste marker i Bierzo. Vinificeret med hele klaser; gæret naturligt på cementtank med forlænget maceration af skallerne. Derefter modnet 10 måneder på en stor foudre.

Duften er domineret af mørk frugt, peber, læder og mineralitet. Flot, tæt og velbalanceret.

Til retter med stegt eller grillet kød - fremragende madvin.

Specifikationer
Producent Antoine Graillot & Rául Pérez, Bierzo
Vintype Rødvin
Druesort Mencia
Lagring Cement
Servering fra 16°
Servering til 18°
Alkohol 13%
Velegnet til Flyvende vildt, Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød

Det er et topsamarbejde, der ligger bag dette projekt. Antoine Graillot er søn af legenden Alain Graillot i Crozes-Hermitage og Rául Pérez er nordspaniens superstjerne. Pérez selv laver først og fremmest vin på Ultreia i Bierzo, men er også involveret i et hav af andre projekter.

Begge vinmagere står for en naturlig tilgang til tingene, hvor sund frugt fra får lov at lave virkeligt velsmagende og velbalanceret vin. Rául Pérez er fan af Graillots vine og han var interesseret i, hvordan det mon ville arte sig, hvis man kunne vinificere Mencia på samme måde som Graillot vinificere...

Producenten

Antoine Graillot & Rául Pérez, Bierzo

Det er et topsamarbejde, der ligger bag dette projekt. Antoine Graillot er søn af legenden Alain Graillot i Crozes-Hermitage og Rául Pérez er nordspaniens superstjerne. Pérez selv laver først og fremmest vin på Ultreia i Bierzo, men er også involveret i et hav af andre projekter.

Begge vinmagere står for en naturlig tilgang til tingene, hvor sund frugt fra får lov at lave virkeligt...

Læs mere