Flot Balsamico fra Acetaia del Cristo i Modena, som kan benyttes både i saucer og dressinger. Ren, naturlig og koncentreret smag og fin kosistens, lagret minimum 5 år. Markant bedre renere, tykkere og mere sødmefuld end supermarkedernes kvaliteter.
Et prisvenligt alternativ til den originale »Balsamico Tradizionale«, som minimum skal lagres 12 år på fade.
Til saucer, salatdressinger, marinader, til rødt oksekød m.m. Prøv den til modne jordbær, over is eller til flager af parmesanost.
Specifikationer
Producent
Balsamico, Acetaia del Cristo, Modena
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Siden 1849 har Acetaia del Cristo fremstillet Balsamico Tradizionale – et produkt skabt gennem generationers håndværk og familietraditioner. Druerne dyrkes økologisk, og hele produktionen foregår manuelt i familiens egne hænder. Den langsomme lagring finder sted i små tønder af forskellige træsorter på loftet, hvor varmen fra solen intensiverer processen. Efter mindst 12 år opnår eddiken sin unikke balance mellem syre, sødme og dybde.
Den ægte Balsamico er altid »Balsamico Tradizionale« og skal lagres minimum 12 år på...
Siden 1849 har Acetaia del Cristo fremstillet Balsamico Tradizionale – et produkt skabt gennem generationers håndværk og familietraditioner. Druerne dyrkes økologisk, og hele produktionen foregår manuelt i familiens egne hænder. Den langsomme lagring finder sted i små tønder af forskellige træsorter på loftet, hvor varmen fra solen intensiverer processen. Efter...