Lavet på ren Nebbiolo høstet i hånden fra marker dyrket efter biodynamiske principper i Barolo, Monforte d'Alba, Bussia og Castiglione Falletto. Gæret spontant med 45 dages maceration og efterfølgende modnet på store, gamle fade.
Frisk og rødfrugtet Barolo med urtede indslag. Klassisk og traditionel stil i bedste forstand, lys og elegant men med virkelig intensitet og længde.
Saftig Barolo med passende tanninbid - til lam, okse eller vildt - og gerne med tæt sauce. Passer med rodfrugter som garniture og meget gerne med indslag af svampe og allerhelst trøffel.
Gian Luca Colombo og Federico Scarzello er gode venner. De er desuden to af de mest fremsynede og eftertænksomme vinmagere i Langhe. Gian Luca Colombo er eksperimenterende i mark og kælder for at skabe sundere planter og højere kvalitet i vinen. Han er desuden en efterspurgt konsulent hvis ideal er at terroiret får lov til at udtrykke sig mens han forsøger at undgå at sætte sit eget fingeraftryk på vinene.
Federico Scarzello er tredje generations vinbonde i Barolo og selv om han holder relativt lav profil, vokser hans anerkendelse for at lave ultratraditionelle vine med moderne ø...
Gian Luca Colombo og Federico Scarzello er gode venner. De er desuden to af de mest fremsynede og eftertænksomme vinmagere i Langhe. Gian Luca Colombo er eksperimenterende i mark og kælder for at skabe sundere planter og højere kvalitet i vinen. Han er desuden en efterspurgt konsulent hvis ideal er at terroiret får lov til at udtrykke sig mens han forsøger at undgå at sætte sit eget fingeraf...