Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Ventoux Il Etait Une Fois, Domaine de Fondreche

350,00 kr.
Anmeldelser

Lavet på 80% Grenache, 10% Syrah og 10% Mourvèdre fra en mark på 2 ha med 90 år gamle vinstokke. Marken ligger ca 250 moh og dyrkes økologisk/biodynamisk (ikke certificeret). Høstet i hånden og gæret naturligt. Syrah og Mourvèdre er modnet 12 måneder på nye fade mens Grenache modnes på en blanding af amfora og betonæg. En smule svovl ved flaskning.

Imponerende intense aromaer af hindbær, brombær, peber, krogmodnet kød, lilje og mørk chokolade. Fyldig struktur men ikke tung - tæt og med en lang eftersmag.

Luksus-Ventoux til kraftige kødretter med mørkt kød. Til det bedste kød på grillen eller prøv den til en 'steak au poivre'.

Specifikationer
Producent Domaine de Fondrèche, Ventoux
Vintype Rødvin
Druesort Grenache, Mourvèdre, Syrah
Appellation/underområde Ventoux
Gemmepotentiale 10-15 år fra høståret
Lagring Cement
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14,5%
Velegnet til Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Preorder Nej

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede for Brunel.

I dag er Domaine de Fondrèche en førende producent - ikke bare i Ventoux, hvor det hører blandt de to bedste, men i hele Rhône. Ventoux, som indtil 2008 hed Côtes du Ventoux, ligg...

Producenten

Domaine de Fondrèche, Ventoux

Allerede som meget ung var Sebastien Vincenti opsat på at lave Rhône-vin af højeste karat. Han var tippet om at Ventoux var mulighedernes land og med hjælp fra sin mor, Nanou Barthélemy, købte de ejendommen i 1991.

Sebastien er uddannet hos André Brunel på les Cailloux i Châteauneuf-du-Pape og det var også her, han vinificerede de første årgange af egen vin, mens han stadig arbejdede...

Læs mere