Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere

Ætheria, Aux Mages

Fra 525,00 kr
Anmeldelser

Ætheria er klassikeren fra Aux Mages - den vin, der gjorde dem berømte og den eneste, de har lavet hver årgang.

Se videoen for den fulde historie om den aktuelle årgang.

Om 2022'eren:

"perfekt fenolisk modenhed og så fucking meget nerve at det gør helt ondt!"

Emils læremester Ryan Roarke: "Holy shit - this is exceptional!"

Lavet på 100 % Grenache fra køligt beliggende marker. Druerne er dyrket biodynamisk, høstet i hånden, afstilket i hånden, trampet med fødderne og presset på en hydraulisk presse. Gæret naturligt og modnet på brugte fade, store og små, af fransk eg. Flasket uden filtrering og med minimal svovling.

Lys, let, liflig og ikke mindst æterisk med fine noter af røde bær; kirsebær, hindbær, jordbær og røde roser. Fantastisk ren og nærmest forfriskende med god intensitet i smagen og en lang, lang eftersmag.

Perfekt vin til fjerkræ og fuglevildt, men går også rigtigt strålende til enkle retter med kalv eller lam.

 

Specifikationer
Producent Aux Mages, Santa Barbara
Vintype Rødvin
Druesort Grenache
Anmeldelser badgets Houlbergs Vinblog - 98 p.
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt
{{widget type="Magento\Cms\Block\Widget\Block" template="widget/static_block/default.phtml" block_id="395"}}

Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde.

Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gy...

Producenten

Aux Mages, Santa Barbara

Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET's Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde.

Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed...

Læs mere