



Syrah Royale, Koyle
Flot og ren Syrah fra biodynamiske marker anlagt på bjergskråninger og beplantet med høj tæthed. Vinificeret i små tanke og lagret 18 måneder på 400 liters fade af fransk eg.
Intense aromaer af brombær, solbær og hindbær samt lakrids og let røg. Tæt og med god friskhed, renhed og flot længde.
Rigtig god kødvin! Okse, vildt eller lam.
Producent | Vina Koyle, Alto Colchagua |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Syrah |
Anmeldelser badgets | Test vinder |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Alkohol | 14,5% |
Velegnet til | Lam, Løbende vildt, Oksekød |
Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.
De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.
Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.
Områ...
Vina Koyle, Alto Colchagua
Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.
De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

Testvinder Syrah! Tæt og saftig Syrah fra Colchagua Valley. Det er engelsk lakrids, udblødte svesker og modne sorte bær, der er plukket og tilsat med rund hånd. 18 mdr. på fransk egetræ har givet den balance og karakter. Den smager mere af bær end af jordbund, men den smager især af kvalitet. Det er svært at forestille sig en mere saftig og veloplagt Syrah.