Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Saint Joseph Blanc le Berceau, Bernard Gripa

Fra 495,00 kr
Anmeldelser

Hvid top-Saint Joseph lavet på ren Marsanne fra gamle stokke på terrasser i granitjordbund. Modnet på barriques med gæringsrester og gennemgået fuld malolaktisk omdannelse.

Honning, bivoks og nødder samt citrus og citrusskal dominerer duften suppleret af lidt røg fra fadet. Fyldig og intens i smagen med en meget lang eftersmag.

Fyldig vin der kræver tyngde i maden - fisk, skaldyr, fjerkræ passer den til - men helst tilberedt med smør og fløde.

Specifikationer
Producent Bernard Gripa, Saint Joseph
Vintype Hvidvin
Druesort Marsanne
Appellation/underområde Saint Joseph
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,5 ha) en for de fleste ukendt hvidvinsappellation, hvor de laver to enkeltmarksvine.

Saint Joseph er måske den mindst kendte appellation i nordrhône. Der er små 1000 ha vinmark, men mange me...

Producenten

Bernard Gripa, Saint Joseph

Bernard Gripa er som vinhus grundlagt i 1974. I dag er det sønnen Fabrice, der styrer firmaet, men Bernard er stadig med på sidelinien.

Gripa har adresse i Mauves i den sydlige del af St-Joseph, hvor mange af de bedste producenter har hjemme. Bernard Gripa har i alt 16 ha vinmark i appellationerne Saint Joseph (12,5 ha), hvor de laver to rødvine og to hvidvine, og i Saint Peray (3,...

Læs mere