Bruno Dubois, Saumur
Bruno Dubois overtog lidt marker i Saumur-Champigny i 2002, efter han først havde arbejdet i forskellige vinområder i Frankrig - bl.a. hos Beaujolais-legenden Marcel Lapierre i Morgon. Før Bruno overtog familiens vinmarker, var frugten blevet solgt til det lokale kooperativ. I dag er ejendommen udvidet fra 3 ha til 11 ha og det meste af frugten bruges i egen produktion.
Saumur-Champigny i Anjou-Saumur i Loire har den karakteristiske kalkstensjordbund tuffeau. Slottene i området er ofte lavet af blokke af tuffeau og de huller i jorden, der er lavet i den sammenhæng, er idéelle som kældre til vinfremstilling og lagring. Tuffeau er en let stenart - 10-20% tungere end vand - med fantastiske egenskaber for at dræne vand.
Bruno startede straks ved overtagelsen arbejde hen mod økologi og blev certificeret i 2009. I 2012 blev ejendommen certiceret biodynamisk af Ecocert og i 2015 af Demeter.
I kælderen arbejdes der så naturligt som muligt - let ekstraktion, naturlig gæring, ingen brug af pumper. Der svovles bare ganske let ved flaskning.
Resultatet er rene og terroirtypiske vine med sjæl og nerve.