Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Popcorn Weiss, Herbert Zillinger

120,00 kr
150,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (20%) vejl. pris 150
Anmeldelser

Lavet på Pinot Blanc blandet med Grüner Veltliner, Welschriesling og en smule Traminer. Druerne er dyrket biodynamisk, høstet i hånden og gæret naturligt med kort tids maceration. Flasket uden klaring, filtrering eller svovl.

Starter med en smule reduktive noter i duften - derfor navnet "popcorn". Efter lidt luft er duften domineret af gule blommer, gul pære og citron. God mundfylde på trods af den lave alkohol, saftig syre og en ganske let tanninraspen på tungen, der afslører den lette skalkontakt.

Dejlig, letdrikkelig vin. Ligetil, men seriøs. Drik den sammen med venner - evt til kylling, grøntsagsretter eller fisk.

Specifikationer
Producent Herbert Zillinger, Wienviertel
Vintype Hvidvin
Druesort Grüner Veltliner, Pinot Blanc, Savagnin, Welschriesling
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 11,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

Kompromisløs purist. Biodynamiske avantgarde-vine fra Weinviertel.

Herbert Zillinger overtog i 1998 det dengang 7 ha store familievinbrug. I 2005 blev Herberts kone, Carmen Zillinger, en del af firmaet, og fra 2016 har hun arbejdet fuld tid sammen med sin mand. I dag er gården vokset til 15 ha vinmark, der i 2015 blev certificeret økologisk og i 2017 biodynamisk. Der er ikke planer om yderligere udvidelse af markarealet.

Weinviertel er østrigs største vinregion med over 15.000 ha. Regionen er dog først og fremmest kendt for at lave billigere vine med et enkelt udtryk....

Producenten

Herbert Zillinger, Wienviertel

Kompromisløs purist. Biodynamiske avantgarde-vine fra Weinviertel.

Herbert Zillinger overtog i 1998 det dengang 7 ha store familievinbrug. I 2005 blev Herberts kone, Carmen Zillinger, en del af firmaet, og fra 2016 har hun arbejdet fuld tid sammen med sin mand. I dag er gården vokset til 15 ha vinmark, der i 2015 blev certificeret økologisk og i 2017 biodynamisk. Der er ikke planer...

Læs mere