Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pinot Noir, Saint Clair

120,00 kr
150,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 180, - (20%) vejl. pris 150
Anmeldelser

100 % Pinot Noir fra marker i Marlborough med lavt udbytte. Lagret på en blanding af nye fade, gamle fade og ståltank.

Dejlig aroma af mørke bær og aromatiske blommer. God intensitet i smagen med noter af kirsebær, solbær, blommer og jordbær. Flot længde i eftersmagen med et strejf af vanilie.

Pinot Noir giver forholdsvis lette vine, der passer særlig godt til retter med fuglevildt og kylling, samt til kalvekød og ikke for kraftige retter med lammekød . Pinot Noir går også rigtig fint i spænd med svampe - særligt, når vinen har lidt alder.

Specifikationer
Producent Saint Clair, Marlborough
Vintype Rødvin
Druesort Pinot Noir
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2019
Gemmepotentiale til 2026
Alkohol 13,5%
Velegnet til Lam

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som et kvalitetsparameter – der er ikke noget, der bliver forceret frem!
 
Temperaturen i modningsperioden vil typisk ligge på ca. 20° om dagen og ned til 2–3° om natten. Det er kølig-klima v...

Producenten

Saint Clair, Marlborough

Kåret til "Best New Zealand Producer of the Year" ved International Wine Challenge 2016. Vinmageren Matt Thompson er kåret til "International White Wine Maker of the Year" ved International Wine Challenge i London 2009. Neal Ibbotson fra Saint Clair fremhæver især Marlboroughs meget langsomme, konstante modningsprocess, der giver druerne tid til at opbygge smagselementer frem til høst, som e...

Læs mere