100 % Pinot Gris fra ca 35 år gamle vinstokke dyrket biodynamisk. Naturlig vinificering.
Klassisk, fyldig og letrøget pinot Gris-duft med elementer af honning, melon og abrikos. Fyldig og rund med forfriskende syre og lang eftersmag.
Mget madegnet - til fyldige retter med fisk og skaldyr, til fjerkræ, til gris og til modne, cremede oste.
Specifikationer
Producent
Clement Klur, Alsace
Vintype
Hvidvin
Druesort
Pinot Gris
Gemmepotentiale
8-12 år fra høståret
Lagring
Store fade
Servering fra
10°
Servering til
12°
Alkohol
13%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Gris, Ost
Preorder
Nej
Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle nyere bygninger er lavet i naturmaterialer med udnyttelse af solenergi, regnvand, ventilationskanaler for naturlig luftcirkulation osv.
Ejendommen råder over 7 ha vinmarker, hvor vinstokkene ...
Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle n...
Virkelig lækker og besnærende Pinot Gris med marcipan og pærer i næsen og opulent smørcremet mund krydret med et touch af melon, fersken og friskplukket markchampignon. Pinot Gris når det er bedst.