


Pinot Blanc Katz, Klur
100 % Pinot Blanc dyrket biodynamisk fra ca 35 år gamle vinstokke. Høstet i hånden og vinificert naturligt.
Fine citrus og kvædenoter med mineralitet allerede i næsen. Rund og frugtig smag - frisk og enkel med god saftig afslutning.
Velegnet som aperitif eller til lettere retter med fisk, skaldyr, grønt eller oste - prøv den til den gamle klassiker Quiche Lorraine.
Producent | Clement Klur, Alsace |
---|---|
Vintype | Hvidvin |
Druesort | Pinot Blanc |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 10° |
Servering til | 12° |
Alkohol | 12,5% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost |
Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle nyere bygninger er lavet i naturmaterialer med udnyttelse af solenergi, regnvand, ventilationskanaler for naturlig luftcirkulation osv.
Ejendommen råder over 7 ha vinmarker, hvor vinstokkene ...
Clement Klur, Alsace
Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle n...
