Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Pinot Blanc Katz, Klur

Fra 125,00 kr

100 % Pinot Blanc dyrket biodynamisk fra ca 35 år gamle vinstokke. Høstet i hånden og vinificert naturligt.

Fine citrus og kvædenoter med mineralitet allerede i næsen. Rund og frugtig smag  - frisk og enkel med god saftig afslutning.

Velegnet som aperitif eller til lettere retter med fisk, skaldyr, grønt eller oste - prøv den til den gamle klassiker Quiche Lorraine.

Specifikationer
Producent Clement Klur, Alsace
Vintype Hvidvin
Druesort Pinot Blanc
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle nyere bygninger er lavet i naturmaterialer med udnyttelse af solenergi, regnvand, ventilationskanaler for naturlig luftcirkulation osv.

Ejendommen råder over 7 ha vinmarker, hvor vinstokkene ...

Producenten

Clement Klur, Alsace

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle n...

Læs mere