Når du har kogt suppe på den store smagfulde Gothenborg-kylling og brugt den til Kinasuppe m. kylling eller klassisk flødelegeret champignonsuppe, har du kød tilbage på skroget. Det kan bruges til 2 klassiske salater.
Tynde strimler gulerod, rødløg, spidskål/hvidkål og masser af krydderurter - hakkede koriander, purløg, persille og hvad man ellers har. Jo flere des bedre. Kold kylling i tynde strimler. Blandes godt. Dressing af fishsauce, citron/limesaft, lidt olivenolie, lidt sukker, Piment d'Espelette, salt og peber. Dressingen vendes i blandingen.
Sauvignon Blanc, Saint Clair
Ren Sauvignon Blanc fra Wairau og Rapaura i Marlborough. Vinificeret på stål - ingen fad.
Intens aroma af hyldeblomst, passionsfrugt, moden grape, solbær og stikkelsbær. Sprød ...
Kødet skæres i passende tern, ikke for småt.Dressingen laves af mayonnaise m. lidt karry, rå æbletern og lidt hakkede syltede agurker. Lidt creme fraiche tilsættes for at give friskhed. Smages til med salt, peber og citronsaft. Tern af kylling vendes i.
Grüner Veltliner Steinsetz, Schloss Gobelsburg
Lavet på 100 % Grüner Veltliner fra Steinsetz. Steinsetz er en navngivet mark, en "Klassifizierte Lage", den næstfineste kategori i Österreichischen Traditionsweingüter's ret nye markinddeling.
Vinen er lagret seks ...