Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Heritage Rose, Champagne Brice

395,00 kr

Lavet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay - hovedsageligt fra marker i Grand Cru Bouzy men også suppleret af frugt fra Aube i det sydlige Champagne. 6% af Pinot Noir udgøres af husets røde, stille Bouzy der giver bærfrugt og farve til vinen. Basisvinen er gæret og modnet på stål og suppleret med lidt reservevin der har modnet på fad. Lagret to år sur lie på flaske og tilsat en dosage på ca 4 g/l ved degorgement.

Aroma af hindbær og jordbær, ribs og citrus. Fyldig og vinøs med en lang bærfrugter afslutning.

Til retter med stegt eller grillet fisk og skaldyr samt flot til kylling og lettere kødretter.

Specifikationer
Producent Champagne Brice
Vintype Mousserende vin
Druesort Chardonnay, Pinot Noir
Lagring Stål
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får altså tilladelse til at bruge indkøbt frugt.

I dag drives Champagne Brice af brødrene Remi og Jean-René. Hovedparten af druerne til produktionen stammer fra egne besiddelser på exceptionelle m...

Producenten

Champagne Brice

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får ...

Læs mere