Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Blanc de Noirs Grand Cru, Champagne Brice

450,00 kr

Lavet på ren Pinot Noir fra Grand Cru Bouzy - parcellerne les Chantereines, les Cercets og les Grosses Pierres. Gæret og modnet på en blanding af stål og brugte bourgognefade. Ca 20% fadlagret reservevin. Ingen malo og tilsat en dosage på 4 g/l ved degorgement.

Fyldig og kompleks duft med røde bærnoter, grapefrugt og friskbagt rugbrød. Vinøs og rund med god friskhed og elegant mousse. Lang eftersmag.

Kan klare fyldige retter med fisk og skaldyr samt kylling. God til cremede komælksoste.

Specifikationer
Producent Champagne Brice
Vintype Mousserende vin
Druesort Pinot Noir
Lagring Små fade
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får altså tilladelse til at bruge indkøbt frugt.

I dag drives Champagne Brice af brødrene Remi og Jean-René. Hovedparten af druerne til produktionen stammer fra egne besiddelser på exceptionelle m...

Producenten

Champagne Brice

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får ...

Læs mere