

Malbec Tributo, Caliterra
Tributo-serien er Caliterras premium-vine, dvs. luksusudgaver af deres enkeltdruevine.
Lavet på ren Malbec - en druesort, der klarer sig virkeligt strålende i Colchagua. Gæret på rustfrit stål (en lille smule af vinen - under 10 % - er dog gæret ved maceration carbonique på brugte fade) og efterfølgende lagret 12 måneder på franske barriques, hvoraf 13 % er nye.
Mørk violet i farven og med en tæt aroma af brombær og hyldebær og med noter af enebær og rosmarin. Overraskende frisk og livlig med fin balance og lang eftersmag.
Til mellemfyldige og fyldige retter med oksekød eller kalvekød. Går også fint til lam eller vildt.
Producent | Caliterra, Colchagua Valley |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Malbec |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Alkohol | 13,5% |
Velegnet til | Oksekød |
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bæredygtigheden går hele vejen rundt - dyrkningsmetoder, vanding, naturbeskyttelse, medarbejdere og energiforbrug.
The Wine Advocate, Luis Gutierrez
"They are quite focused on th...
Caliterra, Colchagua Valley
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bære...


The 2014 Tributo Malbec is produced with fruit from the Cuartel Maitenes vineyard planted 11 years ago in the Colchagua Valley where the soils are granite-based. The grapes fermented in stainless steel with some 55% of the volume fermented in barrique with indigenous yeasts, and raised in well-seasoned oak barrels for one year. The nose is very fruit-driven and fresh with a mixture of red berries, peach and some violets, with an earthy touch and hints of red licorice. The palate is medium-bodied with very fine tannins and good acidity, quite straightforward and easy to drink. - Luis Gutierrez

