Fantastisk 'kiks' lavet af det bedste Tipo '00' mel, vand, salt, gær og Italiens Jomfru Olivenolie af højeste kvalitet.
Mild og sprød - fremhæver smagen af det, man spiser dem til.
Fra Mario Fongo - bageriet der også laver italiens bedste grissini ifølge Gambero Rosso. Det er altid et godt pejlemærke i Italien for delikatessebutikker - har de Grissini eller andre varer fra Mario Fongo, så ved man at de har varer af høj kvalitet!
Indeholder 100 gram
Specifikationer
Producent
Degust, Brezzanone
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.