Lavet overvejende på Colombard iblandet Sauvignon Blanc. Høstet om natten for størst mulig friskhed. Vinificeret med 8 timers maceration for Colombards vedkommende - ingen malolaktisk gæring, for at bibeholde friskheden. Lagret på stål.
Let aromatisk duft med eksotisk frugt og grønne urter. Smagen er let og frisk med en dejlig rund frugt.
Til fisk og skaldyr, til retter med grøntsager og til kylling.
Specifikationer
Producent
Château de Cassaigne, Côtes de Gascogne
Vintype
Hvidvin
Druesort
Colombard, Sauvignon Blanc
Gemmepotentiale
3-6 år fra høståret
Lagring
Stål
Servering fra
6°
Servering til
8°
Alkohol
12%
Velegnet til
Fisk og skaldyr, Fjerkræ
Preorder
Nej
Château de Cassaignes historie skriver sig tilbage til midten af 1200-tallet, hvor abbeden i Condom ville bygge et slot i landsbyen Cassaigne. Gennem middelalderen blev slottet brugt som en slags sommerhus af lokale biskopper, men i forbindelse med revolutionen i 1789 overgik slottet til staten, blev solgt og kom på private hænder.
Slottets vinmarker drives af kooperativet i Plaimont og der laves både vin og Armagnac under navnet Château de Cassaigne.
Château de Cassaignes historie skriver sig tilbage til midten af 1200-tallet, hvor abbeden i Condom ville bygge et slot i landsbyen Cassaigne. Gennem middelalderen blev slottet brugt som en slags sommerhus af lokale biskopper, men i forbindelse med revolutionen i 1789 overgik slottet til staten, blev solgt og kom på private hænder.
Slottets vinmarker drives af kooperativet i Plaimont...