Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Alde Fryske, De Fryske, 450-500 gram

105,00 kr

Super Gold og en tredjeplads ved International Cheese Awards 2022, hvor der deltog 4434 oste fra 42 lande!

Modnet Gouda-type - lavet på sødmælk fra fritgående køer, der går ude halvdelen af året. Osten har en anelse for høj fedtprocent til at være en Gouda - det betyder bare mere smag. Mælken til De Fryske kommer fra fire bønder, der arbejder for en øgelse af biodiversiteten på deres gård. Modnet mindst et år. Fyldig, krydret smag med tydelig krystaldannelse.

Alde Fryske fik Super Gold og en tredjeplads ved International Cheese Awards 2022, hvor der deltog 4434 oste fra 42 lande.

Lavet uden tilsætning af farve, modnet naturligt og lavet med vegetarisk osteløbe.

Specifikationer
Producent De Fryske, Holland
Flaskestørrelse Madvarer

De Fryske er grundlagt af Catharinus Wierda i 2017 med de formål af lave Gouda af højeste kvalitet på en måde der tilgodeser naturen og de landmænd der leverer mælk til mejeriet. Der er fire leverandører af mælk til mejeriet hvis køer spiser kun græs, græsningsarealerne pløjes ikke mere og 20% ligger brak. Alt sammen for at fremme biodiversiteten og skabe gode leveforhold for engfuglene - ikke mindst grutto - kobbersneppe - som de Fryske gør en særlig indsats for.

Ostene lagres i op til to år og kvaliteten er formidabel. De Fryske har fået meget anerkendelse for deres gode oste -...

Producenten

De Fryske, Holland

De Fryske er grundlagt af Catharinus Wierda i 2017 med de formål af lave Gouda af højeste kvalitet på en måde der tilgodeser naturen og de landmænd der leverer mælk til mejeriet. Der er fire leverandører af mælk til mejeriet hvis køer spiser kun græs, græsningsarealerne pløjes ikke mere og 20% ligger brak. Alt sammen for at fremme biodiversiteten og skabe gode leveforhold for engfuglene - ik...

Læs mere