Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Haut Medoc, Château Cissac - En Primeur Årgang 2022

Fra 100,00 kr
Anmeldelser

Bemærk - Årgang 2022 sælges 'en primeur'. Ordren betales med det samme, men leveres først i efteråret 2024. Der skal købes mindst 12 flasker og herefter i intervaller af 12.

Gemmeværdig vin fra Haut Medoc på grænsen til Pauillac og St. Estephe. Lavet på 70% Cabernet, 22% Merlot og 8% Petit Verdot - modnet på barriques af fransk eg - typisk ca 30% nye.

Tæt og frugtdrevet aroma med noter af solbær, brombær og tranebær med noter af tobak og blyant. Levende og tæt i smagen - mørkfrugtet med let peber og en lang eftersmag. Bør gemmes mindst otte år fra høståret eller dekanteres 4-5 timer før servering.

Til stegt kød - okse, kalv, lam eller vildt.

Specifikationer
Producent Château Cissac, Haut Medoc
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Appellation/underområde Haut-Medoc
Lagring Små fade
Servering fra 15°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2024
Gemmepotentiale til 2034
Alkohol 14%
Velegnet til Lam, Løbende vildt, Oksekød

Château Cissac er grundlagt i 1769 og siden 1895 har slottet været ejet af Vialard-familien. I 1899 købte man også Château Abiet og de to vingårde blev lagt sammen til det, der i dag er Château Cissac.

Louis Vialard havde fra 1940'erne stort held med at sælge sine vine til det engelske marked og det var også ham der grundlagde vinhandelen "Louis Vialard" - i dag en af de store vinkøbmænd i Bordeaux der eksporter de berømte vine til hele verden.

Vinslottet ledes i dag af Marie Vialard i samarbejde med Laurent Saint Pasteur der fungerer som vinmager.

Ejendommen råde...

Producenten

Château Cissac, Haut Medoc

Château Cissac er grundlagt i 1769 og siden 1895 har slottet været ejet af Vialard-familien. I 1899 købte man også Château Abiet og de to vingårde blev lagt sammen til det, der i dag er Château Cissac.

Louis Vialard havde fra 1940'erne stort held med at sælge sine vine til det engelske marked og det var også ham der grundlagde vinhandelen "Louis Vialard" - i dag en af de store vinkøb...

Læs mere