Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Hakket oksekød - fra fritgående Murray Grey kvæg i Urup Dam - 1 kg

160,00 kr

Murray Grey oksekød, Urup Dam
Kødkvægsracen Murray Grey blev opdaget i 2001 på en backpack rejse i Australien, og i 2010 kom der to kvier til landet.

I dag græsser bestanden af Murray Grey i og omkring den fredede mose Urup Dam. Her laver de naturpleje i økosystemet, hvor der er over 400 plantearter – bl.a. vokser den sjældne orkidé Mygblomst her - og hvor de hjælper med at holde bestanden nede af invasive arter som Kæmpe Bjørneklo og Vandpest.

Fra græs til kvalitetskød
Racen Murray Grey er ekstremt god til at omsætte græs til kød, hvilket er med til at give en høj kødkvalitet og en fantastisk intramuskulær fedtmarmorering.
Murray Grey læner sig i kvalitet op ad Kobe-kød og er helt fantastisk til grill. Faktisk er vi særligt begejstrede for det hakkede kød, der løfter retter som burgers, hakkebøffer, lasagne og ragú til gastronomiske højder.

Vi sender kødet i termoboks, men kan ikke garantere, at kødet når dybfrossent frem!

OBS! Vi har andre udskæringer på lager - ring, mail, eller hent i butikkerne.


Se mere om Urup Dam oksen i TV2/FYN's indslag her

Specifikationer
Producent Urup Dam, Danmark
Land Danmark
Flaskestørrelse Madvarer

Kødkvægsracen Murray Grey blev opdaget i 2001 på en backpack rejse i Australien, og i 2010 kom der to kvier til landet. I dag græsser bestanden af Murray Grey i og omkring den fredede mose Urup Dam. Her laver de naturpleje i økosystemet, hvor der er over 400 plantearter – bl.a. vokser den sjældne orkidé Mygblomst her - og hvor de hjælper med at holde bestanden nede af invasive arter som Kæmpe Bjørneklo og Vandpest.

Fra græs til kvalitetskød

Racen Murray Grey er ekstremt god til at omsætte græs til kød, hvilket er med til at give en høj kødkvalitet og en fantastisk intra...

Producenten

Urup Dam, Danmark

Kødkvægsracen Murray Grey blev opdaget i 2001 på en backpack rejse i Australien, og i 2010 kom der to kvier til landet. I dag græsser bestanden af Murray Grey i og omkring den fredede mose Urup Dam. Her laver de naturpleje i økosystemet, hvor der er over 400 plantearter – bl.a. vokser den sjældne orkidé Mygblomst her - og hvor de hjælper med at holde bestanden nede af invasive arter som Kæmp...

Læs mere