Helt fantastiske håndlavede grissini lavet på Tipo "00"-mel, vand, olivenolie, gær salt og svinefedt.
Den håndlavede kvalitet giver grissini med en fantastisk lethed og sprødhed.
Kåret som Italiens bedste grissini af Gambero Rosso.
Specifikationer
Producent
Degust, Brezzanone
Land
Italien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.
Hansi Baumgartner er tidligere stjernekok med egen restaurant i Alperne. Har solgt restauranten og slået sig ned som Käsekunstner og affineur i Bressanone i Alto Adige. Filosofien er at genopdage gamle ostespecialiteter og give dem et ekstra lille moderne touch, samt at finde de bedste oste i Sydtyrol, Italien og resten af verden.