


Grauburgunder Freinsheim, Krebs
100 % Grauburgunder (Pinot Gris) fra marker omkring Freinsheim. Gæret og modnet på brugte fade.
Fyldig frugtighed i duften med aroma af gule pærer, kvæder og ristede hasselnødder. Smagen er tør, men fyldig og fed. Trods fedmen har vinen en fin, balancerende syre. Flot balance og eftersmag med tropiske noter.
Til fed fisk eller skaldyr stegt i smør. Rigtig god til kylling eller gris.
Producent | Weingut Krebs, Pfalz |
---|---|
Vintype | Hvidvin |
Druesort | Pinot Gris |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 8° |
Servering til | 10° |
Alkohol | 13% |
Velegnet til | Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Gris, Ost |
Weingut Krebs begyndte at flaske vin under egen etiket i 1989. I dag dyrkes der vin på i alt 20 ha, der er økologisk certificeret. Det er ca halvt grønne druer og halvt blå druer med helt overvejende fokus på Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir).
Siden 2008 har sønnen Jürgen Krebs været ved roret efter en læretid hos nogle af Pfalz's fremmeste producenter. Jürgen har formået år efter år at hæve kvaliteten i husets vine, hvilket er belønnet med flotte omtaler i vinmagasinerne Gault & Millau, Falstaff og Eichelmann og ikke mindst med en imponerende andenplads ved vinmagasinet V...
Weingut Krebs, Pfalz
Weingut Krebs begyndte at flaske vin under egen etiket i 1989. I dag dyrkes der vin på i alt 20 ha, der er økologisk certificeret. Det er ca halvt grønne druer og halvt blå druer med helt overvejende fokus på Riesling og Spätburgunder (Pinot Noir).
Siden 2008 har sønnen Jürgen Krebs været ved roret efter en læretid hos nogle af Pfalz's fremmeste producenter. Jürgen har formået år e...
