Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Gewurztraminer Katz, Clement Klur

Fra 185,00 kr

Lavet på 100 % Gewürztraminer fra ca 40 år gamle stokke. Vinificeret og lagret på store gamle fade.

Fyldig, parfumeret vin med noter af blomster og tropisk frugt. Fyldig i smagen, på kanten af det sødmefulde med en god lang eftersmag.

Den klassiske vin til Münster-ost, men er i det hele taget fremragende til modne oste. Perfekt til retter med karry-krydring.

Specifikationer
Producent Clement Klur, Alsace
Vintype Hvidvin
Druesort Gewurztraminer
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Gemmepotentiale fra 2021
Gemmepotentiale til 2031
Alkohol 13%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Ost

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle nyere bygninger er lavet i naturmaterialer med udnyttelse af solenergi, regnvand, ventilationskanaler for naturlig luftcirkulation osv.

Ejendommen råder over 7 ha vinmarker, hvor vinstokkene ...

Producenten

Clement Klur, Alsace

Vinhuset Clement Klur blev grundlagt i 1999, men familien Klurs historie som vindyrkere og vinmagere i Alsace går tilbage til 1600-tallet. Clement Klur havde på daværende tidspunkt lavet vin med sin fætter i 20 år, men da Clement ville gå biodynamisk gik de hver til sit. Ejendommen blev certificeret biodynamisk i 2004 af Demeter og alt arbejde foregår så naturligt som muligt, lige som alle n...

Læs mere