

Fosso Della Rosa - Brachetto, Almondo
Lavet på den aromatiske, blå druesort Brachetto. Druerne macereres ved lav temperatur i 3 dage, hvorefter vinen gærer til 5 % alkohol ved 14 grader i en tryktank. Det er samme metode, som når man laver Moscato d'Asti.
Let mousserende rødvin med fine aromaer af friske jordbær, hindbær og brombær. Sød vin fint balanceret med frisk syre. Ren og herlig bærsmag.
Perfekt til sødlig aperitif på en varm sommerdag eller til bærdominerede desserter.
Producent | Giovanni Almondo, Roero |
---|---|
Vintype | Dessertvin |
Druesort | Brachetto |
Appellation/underområde | Roero |
Lagring | Stål |
Servering fra | 8° |
Servering til | 9° |
Alkohol | 5% |
Velegnet til | Dessert, Ost |
"Giovanni Almondo is a reference-point producer for Arneis, Barbera and Roero. I am amazed this producer isn’t better known considering the high quality of the wines here" Robert Parker i The Wine Advocate
Familien Almondo har haft deres rødder i Montà i hjertet af de bedste Arneismarker i over 600 år. Historisk har vin været en af mange afgrøder hos Almondo, men i 1980 satser Domenico Almondo på produktion af vine af højeste kvalitet og på at sælge dem under egen etiket i stedet for at sælge dem i bulk.
Det viste sig at være en succes; husets top-Arneis Bricco ...
Giovanni Almondo, Roero
"Giovanni Almondo is a reference-point producer for Arneis, Barbera and Roero. I am amazed this producer isn’t better known considering the high quality of the wines here" Robert Parker i The Wine Advocate
Familien Almondo har haft deres rødder i Montà i hjertet af de bedste Arneismarker i over 600 år. Historisk har vin været en af mange afgrøder hos Almondo, men i 1980 sa...
