Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

El Rebolon, Bodegas Mengoba

Fra 350,00 kr
Anmeldelser

Topvin fra Mengoba! Fra ca 80 år gamle stokke på højbeliggende (850 moh) marker i Espanillo med skifer. Markerne blev tidligere pløjet med okser, men nu bruges et lille bæltekøretøj, der skulle påvirke jordbunden mindst muligt. Vinen er et field-blend med hovedsageligt Mencia og lidt Alicante og Godello, der alt sammen vinificeres sammen. Klaserne afstilkes ikke og de trædes med fødderne på gammeldags manér. Naturlig gæring på åbne kar og derefter lagring på store fade (600 hl). Ingen filtrering og bare en let klaring.

Vinen hed tidligere La Vigne de Sancho Martin, men da der er en anden vin i Spanien, der hedder Sancho Martin, hedder den nu El Rebolon.

Flot, skinnende blårød farve og en imponerende duft med elementer af blåbær, brombær og violer. Meget intens smag - præcis og klar med en frisk syre og et fast, men blødt tanninbid. Meget lang eftersmag.

Velegnet til retter med oksekød, lam eller løbende vildt. Kan klare meget intense saucer.

 

Specifikationer
Producent Bodegas Mengoba, Bierzo
Vintype Rødvin
Druesort Mencia
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2018
Gemmepotentiale til 2028
Alkohol 13,5%
Velegnet til Lam, Oksekød

Bierzo ligger i den nordvestlige del af Spanien. Interessen for Bierzo er stigende, og som vinregion ser det lovende ud - der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede med skifer og granit i jordbunden; helt perfekt for at lave mineralske vine med karakter. Rødvinene i området bliver primært lavet på lokaldruen Mencia, der giver afbalancerede og frugtige vine. Bierzo er en meget ny appellation fra 1989 i det nordvestlige Spanien vest for Toro og Ribera del Duero. Klimaet er en blanding af det kølige og atlantiske, som du finder i Galicien, og det mere kont...

Producenten

Bodegas Mengoba, Bierzo

Bierzo ligger i den nordvestlige del af Spanien. Interessen for Bierzo er stigende, og som vinregion ser det lovende ud - der er lokale druesorter af høj kvalitet og de bedste vinmarker er veldrænede med skifer og granit i jordbunden; helt perfekt for at lave mineralske vine med karakter. Rødvinene i området bliver primært lavet på lokaldruen Mencia, der giver afbalancerede og frugtige vine....

Læs mere