Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cuvée Paradis, Alfred Gratien

795,00 kr
895,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 600, - (11.17%) vejl. pris 895
Anmeldelser

Prestigecuvée fra Gratien. Lavet på 65% Chardonnay og 35% Pinot Noir og lagret minimum 6 år sur lie. Vinene, der bliver brugt til Paradis kommer kun fra Grand Cru marker. Stor vin, der vil udvikle sig flot over mange år og som med fordel kan drikkes af bourgogne-glas frem for champagne-glas, så vinens aroma får mulighed for rigtigt at udfolde sig.

Fantastisk balanceret Champagne med meget fine bobler, stor intensitet, elegance og en enorm lang eftersmag. Matcher nemt prestigecuvéerne fra de store huse, men til halvdelen af prisen.

Champagne er selvfølgelig aperitifvinen par excellence, men er faktisk meget velegnet til mad, og er generelt en af de mest alsidige vine, der findes. Fisk og skaldyr er oplagt, men de kraftigere Champagner, domineret af blå druer, er også velegnede til fjerkræ. Desuden er Champagne en af de bedste allround vine til ost.

Specifikationer
Producent Alfred Gratien, Champagne
Vintype Mousserende vin
Druesort Chardonnay, Pinot Noir
Anmeldelser badgets Wine Enthusiast
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

"I have always been of the opinion that champagne should be to wine what haute couture is to fashion." Alfred Gratien.

Alfred Gratien er på mange måder en mystisk plante i Champagne-landskabet. Det er det mindste rigtige Champagnehus med ca. en promille af den samlede produktion af Champagne, men de er den tredjestørste ejer af vintønder i Champagne. De er del af en global koncern, men drives som et lille familiefirma. Det er elsket af vinskribenter og serveres de mest fornemme steder – Gratien var huschampagne på Concorde, de leverer til Elysée palæet, og man finder Gra...

Producenten

Alfred Gratien, Champagne

"I have always been of the opinion that champagne should be to wine what haute couture is to fashion." Alfred Gratien.

Alfred Gratien er på mange måder en mystisk plante i Champagne-landskabet. Det er det mindste rigtige Champagnehus med ca. en promille af den samlede produktion af Champagne, men de er den tredjestørste ejer af vintønder i Champagne. De er del af en global k...

Læs mere