Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Crozes-Hermitage Equinoxe. Domaine des Lises

150,00 kr
195,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 270, - (23.08%) vejl. pris 195
Anmeldelser

Lavet på ren Syrah fra økologisk dyrkede vinmarker i Pont de l'Isere i Crozes-Hermitage. Det er ikke marker Maxime Graillot selv ejer og vinen er ikke certificeret økologisk. I modsætning til vinene fra Domaine Alain Graillot bruger Maxime fuld eller næsten fuld afstilkning på vinene fra Domaine des Lises/Equis. Delvis maceration carbonique - ingen tilsætning af gær - gæret og modnet på cement og store, brugte fade.

Explosiv frugtighed i duften - extrem ren og saftig brombær og blåbær. Saftig, kølig og lækker - meget drikkevenlig.

Vin til lettere kødretter, til kylling og til smagfulde grøntsagsretter. Perfekt vin til fester - god til buffet og glade gæster!

Specifikationer
Producent Domaine des Lises, Crozes-Hermitage
Vintype Rødvin
Druesort Syrah
Appellation/underområde Crozes-Hermitage
Lagring Cement
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2023
Gemmepotentiale til 2027
Alkohol 13%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Gris, Lam

Domaine des Lises er grundlagt i 2003 da Maxime Graillot køber noget vinmark i Crozes-Hermitage. Jorden var indtil da blevet dyrket efter alle kemiske forskrifter, så det tog bl.a. noget tid før han rigtigt kunne arbejde med jorden, da rødderne var ret overfladiske. Økologisk dyrkning har med tiden fået rettet op på det og druematerialet er i dag fremragende.

Det er Maxime Graillot der laver vinene på Alain Graillot også - det foregår endda i samme bygninger. Stilen er dog med vilje noget anderledes end på Alain Graillot - mere saftig, frugtig og umiddelbar.

En vigtig for...

Producenten

Domaine des Lises, Crozes-Hermitage

Domaine des Lises er grundlagt i 2003 da Maxime Graillot køber noget vinmark i Crozes-Hermitage. Jorden var indtil da blevet dyrket efter alle kemiske forskrifter, så det tog bl.a. noget tid før han rigtigt kunne arbejde med jorden, da rødderne var ret overfladiske. Økologisk dyrkning har med tiden fået rettet op på det og druematerialet er i dag fremragende.

Det er Maxime Graillot d...

Læs mere