Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Chateauneuf-du-Pape Cuvée Reserve, Chateau Fortia

Fra 425,00 kr
Anmeldelser

Prestigecuvée fra Château Fortia lavet på 80 % Syrah og 20 % Mourvedre. Vinen er modnet 12 måneder på store, brugte fade og derefter 12 måneder på flaske inden, den er sat til salg.

Flot renhed og intensitet med en duft domineret af lakrids, brombær og med animalske noter. Virkelig flot frugtintensitet, medium fylde og lang eftersmag.

Flot vin til juleanden, til vildt eller til det bedste okse eller lammekød.

Specifikationer
Producent Chateau Fortia, Chateauneuf-du-Pape
Vintype Rødvin
Druesort Mourvèdre, Syrah
Appellation/underområde Châteauneuf-du-Pape
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2017
Gemmepotentiale til 2028
Alkohol 14,5%
Velegnet til Flyvende vildt, Lam, Løbende vildt, Oksekød

Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.

Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf-du-Pape i 1919 og giftede sig med Melle Bernard Le Saint, som ejede Chateau Fortia. Pierre Le Roy blev en slags talsmand for vinbønderne i området, og førte an i kampen for kvalitets vine. Pierre Le ...

Producenten

Chateau Fortia, Chateauneuf-du-Pape

Chateau Fortia producerede allerede vin i starten af det 19. århundrede, men kom for alvor på landkortet i 1919, da Pierre Le Roy overtog ejendommen, og i 1929 var med til at skabe det franske Appellation Controlée system.

Klassisk ejendom, som i mange år blev drevet af Baron Pierre Le Roy. Pierre Le Roy var uddannnet advokat og højt dekoreret krigsveteran, da han kom til Chateauneuf...

Læs mere