Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Pinot Meunier Mepetit Brut Nature, Piollot

650,00 kr
Anmeldelser

Lavet på 100 % Pinot Meunier biodynamisk dyrket på marken Mepetit i Polisot. Gæret naturlig og modnet på store fade - har ligget på flaske med gærrester i minimum fire år. Flasket uden dosage.

Frugtig, intens duft med noter af æble, blomme, grape og skovbund. Fin fyldighed i stram stil - vinøs og lang i eftersmagen.

God Champagne til mad - fin til fisk og skaldyr men prøv den gerne til kylling eller hvidkit-oste (fx Brie de Meaux eller Camembert de Normandie)

Specifikationer
Producent Piollot, Champagne
Vintype Mousserende vin
Druesort Pinot Meunier
Anmeldelser badgets Berlingske tidende - 4 stjerner, Ekstra bladet - 5 stjerner
Appellation/underområde Côte de Bars
Lagring Store fade
Servering fra
Servering til 11°
Alkohol 12%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Flyvende vildt, Ost
Flaskestørrelse Alm - 0,75l (75 cl)

Familien Piollot går fire generationer tilbage som "vignerons" i Côte des Bars i Aube i det sydlige Champagne. Côte des Bars er lige nu det mest interessante område i Champagne. Tidligere så man sjældent selvstændige aftappere i området, men de senere år er der kommet mange flere interessante producenter og de er ikke så bundet af tradition og derfor ikke bange for at prøve lidt vilde ting af.

Det er med den nuværende generation ved Roland Piollot at Piollot er begyndt at flaske selv. Hans far, Robert Piollot, var anerkendt som druedyrker og er især kendt for sine metoder til sel...

Producenten

Piollot, Champagne

Familien Piollot går fire generationer tilbage som "vignerons" i Côte des Bars i Aube i det sydlige Champagne. Côte des Bars er lige nu det mest interessante område i Champagne. Tidligere så man sjældent selvstændige aftappere i området, men de senere år er der kommet mange flere interessante producenter og de er ikke så bundet af tradition og derfor ikke bange for at prøve lidt vilde ting a...

Læs mere