Champagnen til det søde. Lavet på 60 % Pinot Noir og 40 % Chardonnay og med en dosage på mellem 32 og 50 gram sukker pr. liter. Sødmen kombineret med Champagnes naturligt høje syreniveau, giver en frugtig og frisk vin i flot balance.
Aroma med noter af frisk og tørret frugt og en fin, letristet dybde. Smagen går i retning af syrlige drops og er i meget flot balance.
Velegnet som aperitif, til kager og desserter og ikke mindst til asiatisk, spicy mad eller stærke, lagrede oste.
Det oplagte valg til kransekagen nytårsaften.
Benard Pitois er en lille Champagneproducent i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade.
Specifikationer
Producent
Benard-Pitois, Champagne
Vintype
Mousserende vin
Druesort
Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Lagring
Stål
Servering fra
8°
Servering til
10°
Alkohol
12,5%
Velegnet til
Dessert
Flaskestørrelse
Alm - 0,75l (75 cl)
Preorder
Nej
Benard Pitois er en lille Champagneproducent (Grower Champagne) i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. Huset er under omlægning til økologi, og nogle af de parceller, der allerede er certificeret, er lagt ind under sub-brandet Laurent Benard. Man høster med meget lavt udbytte og forsøger at holde tilsætningen af svovl så lav som muligt. Alle vine gennemgår fuld malolaktisk gæring, men til gengæl...
Benard Pitois er en lille Champagneproducent (Grower Champagne) i Maureil-sur-Ay, hvis marker alle er beliggende i Grand Cru (Mesnil-sur-Oger) og 1. cru landsbyer. Produktion under egen etiket er startet i 1991. Der dyrkes alle de tre Champagne-druer og Chardonnay gærer på egetræsfade. Huset er under omlægning til økologi, og nogle af de parceller, der allerede er certificeret, er lagt...