Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Cerro Basalto Cuartel G2 2019, Vina Koyle

225,00 kr
295,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 420, - (23.73%) vejl. pris 295
Anmeldelser

Ikon-vin lavet på ren Carmenère blandet med 16% Cabernet Franc fra Koyles biodynamiske Los Lingues ejendom i Colchagua. Basalto-serien får sit navn fra basalt-jordbund - en mineralrig grundklippe rig på jern, magnesium og calcium. Denne vin kommer fra en parcel på 1,64 ha beliggende små 500 moh med nord og vest-eksponering. Gæret naturlig på ståltank og derefter lagret 18 måneder på små fade af fransk eg. Certificeret biodynamisk, vegansk og non-GMO.

Duft af letrøget rød peberfrugt, soltørret tomat, solbær, hindbær og urter. Saftig og tæt. Flot længde!

Serveres let afkølet for at holde frugten frisk - flot til lam eller oksekød - gerne på grill.

Specifikationer
Producent Vina Koyle, Alto Colchagua
Vintype Rødvin
Druesort Cabernet Franc, Carmenère
Lagring Små fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Gemmepotentiale fra 2022
Gemmepotentiale til 2029
Alkohol 14%
Velegnet til Gris, Lam, Løbende vildt, Oksekød
Str Alm - 0,75l (75 cl)

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.

Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.

Områ...

Producenten

Vina Koyle, Alto Colchagua

Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.

De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

Læs mere