Lavet på Cabernet Sauvignon blandet med en smule Petit Verdot og Cabernet Franc. Gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.
Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.
Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.
Specifikationer
Producent
Caliterra, Colchagua Valley
Vintype
Rødvin
Druesort
Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon
Lagring
Store fade
Servering fra
15°
Servering til
17°
Alkohol
13,5%
Velegnet til
Gris, Lam
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bæredygtigheden går hele vejen rundt - dyrkningsmetoder, vanding, naturbeskyttelse, medarbejdere og energiforbrug.
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bære...