

Cabernet Sauvignon Reserva, Caliterra
Lavet på Cabernet Sauvignon blandet med en smule Petit Verdot og Cabernet Franc. Gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.
Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.
Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.
Producent | Caliterra, Colchagua Valley |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Gemmepotentiale fra | 2018 |
Gemmepotentiale til | 2025 |
Alkohol | 13,5% |
Velegnet til | Gris, Lam |
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bæredygtigheden går hele vejen rundt - dyrkningsmetoder, vanding, naturbeskyttelse, medarbejdere og energiforbrug.
The Wine Advocate, Luis Gutierrez
"They are quite focused on th...
Caliterra, Colchagua Valley
Caliterra er et samarbejde mellem Viña Errázuriz og Robert Mondavi Winery startet tilbage i 1996. Calliterra var de første i Colchagua og deres succes fik alle andre til at rykke ind. Vinene er flottere end nogensinde. Behersket alkohol og renhed, med en overraskende mineralitet.
Bæredygtighed er kernen i Caliterras måde at arbejde på, og de er certificerede af Wines of Chile. Bære...
