


Cabernet Sauvignon Los Lingues, Koyle
Lavet på 85 % Cabernet Sauvignon, 10 % Cabernet Franc og 5 % Petit Verdot fra Koyles Los Lingues Estate med højtbeliggende marker ved foden af Andesbjergene. Vinen er gæret uden tilsætning af gær og efterfølgende lagret 14 mdr på barriques af fransk eg - hovedsageligt brugte.
Duften er domineret af solbær og brombær med elementer af tørret frugt, vanilie, ceder og enebær. Faste tanniner, frisk syre og en silkeblød afslutning.
Velegnet til retter med oksekød og lammekød. Rigtig fin til grillet kød med enkelt tilbehør.
Producent | Vina Koyle, Alto Colchagua |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot |
Lagring | Små fade |
Servering fra | 15° |
Servering til | 17° |
Alkohol | 14% |
Velegnet til | Oksekød |
Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.
De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilensk udtryk.
Koyle fandt markerne til deres nye vinprojekt i Los Lingues og gennemførte etableringen af vinmarkerne i samarbejde med terroir-guruen Pedro Parra fra Clos des Fous.
Områ...
Vina Koyle, Alto Colchagua
Efter familien Undurragas salg af Vina Undurraga i 2006 ville de lave vine med hjertet under navnet Koyle, der er navnet på en velduftende blomst der vokser i bjergene.
De var trætte af storsalg til alverdens kæder. De ville finde det helt rigtige terroir og dyrke vin efter biodynamiske principper, højere oppe i bjergene og længere ude mod den kølige kyst - vine med et ægte chilens...

The alluvial soils of Los Lingues present a challenge in terms of getting the Bordeaux-influenced varietals properly ripe, but this wine, 85% Cabernet Sauvignon, passes the test with flying colors thanks to its post-fermentation maceration. Maroon in color, it offers glimpses of cherry and bay leaf arising out of the second aging phase. Elegant on the palate with firm tannins, a taut texture and long-lasting, plainspoken flavor, it is bound to improve in the bottle. - Joaquín Hidalgo

