Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Bitter Orange Marmelade, Øko, 460 g.

80,00 kr

Marmelade på sicialianske bitre appelsiner - 45 gram frugt pr 100 gram marmelade.

Den økologiske frugt plukkes i hånden dagligt i sæsonen for optimal modenhed. Der foregår ikke nogen nedkøling eller andet for holdbarheden, da produktionen sker løbende med helt frisk frugt.

Først ligger frugterne i vand natten over. Derefter koges frugten en time i store, åbne gryder, hvorefter der tilsættes sukker og koges yderligere en halv time. Til sidst hældes marmeladen i steriliserede glas med hånden, glasset renses med ren alkohol oglåget sættes på.

Specifikationer
Producent Marchesi di San Giuliano, Sicilien
Land Italien
Dyrkning/certificering Økologisk
Flaskestørrelse Madvarer

Hvis din bedstemor boede på Sicilien og havde adgang til friske, økologiske citrusfrugter lige uden for døren, så ville hun lave marmelade som de gør på San Giuliano.

San Giuliano er et 800 år gammelt grevskab på Sicilien mellem Catania og Syracus - et område, der er et af de bedste for dyrkning af citrusfrugter i verden. Gården er på 55 ha, hvoraf de 50 er beplantet med citrusfrugter. 

Landbruget er certificeret økologisk siden 1993 og hele produktionen er håndarbejde. I sæsonen produceres der dagligt med helt frisk, håndplukket frugt og metoderne er helt traditionel...

Producenten

Marchesi di San Giuliano, Sicilien

Hvis din bedstemor boede på Sicilien og havde adgang til friske, økologiske citrusfrugter lige uden for døren, så ville hun lave marmelade som de gør på San Giuliano.

San Giuliano er et 800 år gammelt grevskab på Sicilien mellem Catania og Syracus - et område, der er et af de bedste for dyrkning af citrusfrugter i verden. Gården er på 55 ha, hvoraf de 50 er beplantet med citrusfrug...

Læs mere